+359898550769 office@sitemar.net

Все още се чудите дали си заслужава да се инвестира време и пари за изработка и поддръжка на фирмен уеб сайт, защото бизнесът ви е малък?

Ако имате планове да се откроите и да оставите трайно впечатление във вашата пазарна ниша, не трябва да отлагате повече! Уеб сайтът вече е съществен аспект на бизнеса във всички сфери, защото:

1) Той е ваша собственост;

2) Управлявате съдържанието без да се съобразявате с чужди правила, ограничения и политики;

3) Клиентите са по-склонни да се доверят на бизнес със сайт;

4) При търсене в Google потребителите първо проверяват сайта на даден бизнес и чак след това присъствието му в социалните мрежи;

5) Може да използвате професионален имейл за повече доверие;

6) Може да използвате потенциала на аналитични инструменти като Google Analytics, за да опознаете потребителите си;

7) Създавате по-ефективна дигитална реклама за реални резултати.

Втората стъпка е да надградите дигиталното си присъствие с бизнес профили в най-посещаваните социални медии – Facebook, Instagram, Twitter. Социалните мрежи дават възможност за постоянен контакт с потребители чрез споделяне на съдържание под формата на постове, за да може да ви опознаят и да се преборите за вниманието им преди вашите конкуренти. В социалните мрежи можете да споделяте и продукти, услуги, промоции, събития, както и да отведете потребителите до вашия фирмен сайт за повече полезна информация, която ще им даде възможност да вземат информирано решение.

Защо не е подходящо да оставите дигиталното си присъствие изцяло в ръцете на социалните мрежи?

Напоследък стават все по-чести ситуациите, в които се блокират рекламни акаунти и бизнес профили, хакват се и се крадат добре разработени страници. Вашите социални профили – независимо дали са бизнес или лични – не са ваша собственост, а на социалната мрежа, в която са регистрирани. Това означава, че е необходимо да спазвате техните правила и понякога абсурдни изисквания.

Важното обобщение е, че социалните мрежи са само варианти за достигане до потребителите, а сайтът трябва да бъде основната цел за вашите клиенти. Ако бизнесът ви е дигитално представен, когато потенциален клиент поиска да ви проучи, той лесно ще попадне на подробна информация с адрес, телефон за връзка, имейл, уеб сайт, профили в социалните мрежи, работно време, описание на бизнеса, отговори на често задавани въпроси и дори отзиви и оценки от клиенти.

Имате още колебания и въпроси за дигиталното представяне на вашата идея?

Свържете се с нас и ще помогнем да направите професионално и надеждно първо впечатление за успеха на вашия малък бизнес.

error: Съдържанието е защитено!