+359898550769 office@sitemar.net

Условия за ползване

Условия за ползване

Данни за фирмата

sitemar.net | САЙТМАР ЕООД

ЕИК 206097218

гр. София ж.к. Дружба 1, бл.155

телефон: +359 898550769

Имейл адрес: office@sitemar.net 

Тези Условия определят как sitemar.net използва и защитава всяка информация, която давате, когато използвате сайта. САЙТМАР гарантира, че вашите лични данни са защитени. Вашето използване на уеб сайта и предлаганите услуги е обвързано с условията в тези Условия за ползване (наричани „Условия“ или „Общи условия“).

Каква информация ни е нужна и е възможно да поискаме:

– Име и град

– Информация за контакт, включително имейл адрес и телефон

– Друга информация, свързана с изработката на уеб сайт и/или всички други предлагани дигитални услуги.

Защо имаме нужда от повече информация:

– Изискваме само информация относно изработката на уеб сайтове и предлаганите от нас дигитални услуги

– Използваме информацията за изготвяне на оферта за предлаганите услуги

– Възможно е да изпратим по Email специални промоции и оферти относно услугите, които предлагаме

– Свързваме се с вас по имейл и телефон при ваше запитване.

Сигурност

САЙТМАР гарантира, че информацията ви е защитена. Всички предоставени от вас данни се използват само и единствено за подобряване качеството на предлаганата от нас услуга.

Използване на съдържание и уеб сайт

Съдържанието на този уеб сайт се предоставя от САЙТМАР. Начинът, по който го използвате или как го възприемате, е извън обхвата на предлаганата от нас подкрепа. САЙТМАР не носи отговорност за евентуални загуби, понесени от вас при използване на съдържанието или предлаганите услуги.

Регистрация в уеб сайта

Уеб сайтът не изисква регистрация, за да се разгледа съдържанието.  Предоставяне на данни като име и имейл адрес се изискват само когато изпратите запитване в контактната форма или се регистрирате за нашия бюлетин. Вие се съгласявате да предоставите точна и актуална информация във формулярите. Нашата Политика за поверителност урежда начина, по който събираме и използваме вашите данни.

Гаранция и отговорност

Уеб сайтът, съдържанието и услугите се предоставят „такива, каквито са“. Ние не предлагаме никаква гаранция, изрична или подразбираща се, по отношение на съдържанието, уеб сайта и услугата. Ние също така не предлагаме гаранция за точността на съдържанието или че уеб сайтът и/или нашите услуги ще отговарят на вашите изисквания, или че тяхното използване и функциониране ще бъде непрекъснато или без грешки.Ние не носим отговорност за някакви общи, наказателни, специални, косвени, последващи или случайни щети или пропуснати ползи, разходи или загуби, произтичащи от използването на уеб сайта, неговото съдържание или нашите услуги.

Промени в Условията

Ние си запазваме правото по наше усмотрение да променяме и/или модифицираме Условията по всяко време. Промените ще бъдат публикувани на тази страница заедно с датата на преразглеждане. Промените ще влязат в сила незабавно и продължаващото ви използване на услугата показва, че приемате новите Условия.

Дата на последна редакция: 07.02.2021 г.

error: Съдържанието е защитено!