+359898550769 office@sitemar.net

УСЛУГИ

ДОСТИГНЕТЕ И ВПЕЧАТЛЕТЕ ЦЕЛЕВАТА СИ АУДИТОРИЯ С ИЗРАБОТЕНИ И ПОДДЪРЖАНИ ОТ НАС УЕБ САЙТОВЕ И ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТОВЕ

Един изчистен, актуален и стойностен уеб сайт насърчава положително потребителско изживяване. Преобразувайте повече посетители в клиенти с професионално присъствие в мрежата.

ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТОВЕ

Ако имате нужда от промени или обща поддръжка на вашия сайт, ние сме готови да помогнем – или на почасова база, или с фиксиран абонамент за услуга.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Дори най-невероятният уеб сайт не може да върне инвестицията ви, ако не е видим в онлайн пространството. Знаете ли как да увеличите максимално видимостта си и да насочите клиенти към вашия сайт? Ние знаем! С нашите маркетингови стратегии ще оценим бизнеса ви, за да определим най-продуктивните решения за вас.

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Всички знаят, че социалните медии са съществена част от маркетинга за всеки бизнес – от малкия предприемач до корпорацията за милиони, но знаете ли как да използвате ефективно този мощен инструмент? Ние следимнай-новите тенденции и възможности на социалните медийни платформи като Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube и други специфични мрежи, за да гарантираме, че можем да получим максимална стойност за вашата целева аудитория.
Ще се погрижим вашата онлайн репутация винаги да е на ниво, като наблюдаваме отзивите в Google Local, Facebook и други сайтове, благодарим за положителните и се отнасяме професионално към отрицателни отзиви.

МАРКЕТПЛЕЙС ПЛАТФОРМИ

Регистрация на магазин в Etsy или акаунт в платформите eMAG Marketplace, Facebook Marketplace, OLX.bg и bazar.bg. Абонаментна поддръжка на акаунти в Маркетплейс платформи.

РЕКЛАМА

Няма смисъл да имате страхотен сайт, ако вашите потенциални клиенти не могат да го намерят. Правим SEO и рекламни кампании за Facebook Ads и Google Ads, така че страницата ви да се вижда!

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

Имейл маркетинг е форма на директен маркетинг, при която електронната поща се използва като средство за изпращане на рекламни послания до определена целева група от потребители. За нуждите му се използва специализиран софтуер за създаване и изпращане на електронни бюлетини, рекламни материали или документи.

ВИРТУАЛЕН АСИСТЕНТ

Виртуалните офис услуги спестяват разходи за заплати, осигуровки, болнични и отпуски. Виртуалният асистент не ангажира с предоставяне на работно място и офис техника, а плащате и ползвате услугата само когато имате конкретна необходимост.

КОПИРАЙТИНГ

Копирайтинг е професионално писане на текстове с определени цели – привличане на вниманието, предоставяне на информация и повишаване рейтинга на сайтовете в интернет търсачките (SEO оптимизирани текстове).

Свържете се с нас. Ние сме готови да ви помогнем!

Благодарим за интереса към Дигитално студио Сайтмар. Моля, свържете се с нас относно въпроси за проекти, оферти или за повече информация за услугите, които предоставяме. Базирани сме в гр. София, но имаме възможност да работим в цялата страна.

Пишете ни