+359898550769 office@sitemar.net

УСЛУГИ

ДОСТИГНЕТЕ И ВПЕЧАТЛЕТЕ ЦЕЛЕВАТА СИ АУДИТОРИЯ С ИЗРАБОТЕНИ И ПОДДЪРЖАНИ ОТ НАС УЕБ САЙТОВЕ И ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

УСЛУГИ

ДОСТИГНЕТЕ И ВПЕЧАТЛЕТЕ ЦЕЛЕВАТА СИ АУДИТОРИЯ С ИЗРАБОТЕНИ И ПОДДЪРЖАНИ ОТ НАС УЕБ САЙТОВЕ И ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Изработваме качествени и бързи уеб сайтове за малкия бизнес. Работим дистанционно за партньори от цялата страна и подхождаме със специално внимание и отговорност към всеки проект. Днес повече отвсякога бизнесът трябва да бъде там, където са клиентите – а те прекарват все повече време онлайн. Един изчистен, актуален и стойностен уеб сайт насърчава положително потребителско изживяване. Преобразувайте повече посетители в клиенти с професионално присъствие в мрежата.

ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ

Какво правите, за да защитите инвестицията си? Необходима е непрекъсната поддръжка, за да бъде сайтът актуален и предпазен от злонамерена външна намеса. Ако имате нужда от промени или обща поддръжка на вашия сайт, ние сме готови да помогнем – или на почасова база, или с фиксиран абонамент за услуга. Ще получите спокойствие и сигурност в дигиталното пространство, както и бърза реакция при възникнал технически проблем.

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Всички знаят, че социалните медии са съществена част от маркетинга за всеки бизнес – от малкия предприемач до големите корпорации, но знаете ли как да използвате ефективно този мощен инструмент? Ние следим най-новите тенденции и възможности на социалните медийни платформи като Facebook, Twitter, LinkedIn и други специфични мрежи, за да гарантираме, че можем да получим максимална стойност за вашата целева аудитория. Ще се погрижим вашата онлайн репутация винаги да бъде на ниво!

ВИРТУАЛЕН АСИСТЕНТ

Виртуалните офис услуги спестяват разходи за заплати, осигуровки, болнични и отпуски. Виртуалният асистент не ангажира с предоставяне на работно място и офис техника, а плащате и ползвате услугата само когато имате конкретна необходимост.

РЕКЛАМА

Няма смисъл да имате страхотен сайт, ако вашите потенциални клиенти не могат да го намерят. Ние можем да интегрираме и представим вашия бизнес по най-добрия и успешен начин в онлайн пространството. Правим SEO и рекламни кампании с оригинално изработени банери и подходящи рекламни послания за Facebook Ads и Google Ads, така че да сте разпознаваеми и търсени!

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

Имейл маркетинг е форма на директен маркетинг, при която електронната поща се използва като средство за изпращане на рекламни послания до определена целева група от потребители. За нуждите му се използва специализиран софтуер за създаване и изпращане на електронни бюлетини, рекламни материали или документи.

МАРКЕТПЛЕЙС ПЛАТФОРМИ

Онлайн продажбите чрез Mаркетплейс платформи e много интересен вариант за онлайн търговия, който съществува от доста години на пазара. При него има различни бизнес модели – платени абонаменти, комисионни за направени продажби и др. Най-известни в световен мащаб са Amazon, Ebay и Etsy, а в България добре познати са eMAG, Bazar и OLX. Предлагаме регистрация и абонаментна поддръжка на магазин в Etsy или акаунт в платформите eMAG Marketplace, Facebook Marketplace, OLX.bg и bazar.bg.

РЕКЛАМНА И ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

Рекламната фотография е инвестиция с висока възвръщаемост, защото изображенията първо привличат вниманието и правят най-силно впечатление. Професионално направената продуктова фотография има ключова роля за популяризирането на вашите продукти и услуги, както и за увеличаването на продажбите.

КОПИРАЙТИНГ И ПРЕВОДИ

Копирайтинг е професионално писане на текстове с определени цели – привличане на вниманието, предоставяне на информация и повишаване рейтинга на сайтовете в интернет търсачките (SEO оптимизирани текстове).

Свържете се с нас. Ние сме готови да ви помогнем!

Благодарим за интереса към Дигитално студио Сайтмар. Моля, свържете се с нас относно въпроси за проекти, оферти или за повече информация за услугите, които предоставяме. Базирани сме в гр. София, но имаме възможност да работим в цялата страна.

Пишете ни