+359898550769 office@sitemar.net

УСЛУГИ

ПРЕДЛАГАМЕ ЦЯЛОСТНА ОНЛАЙН ПОДДРЪЖКА ЗА МАЛКИЯ БИЗНЕС

УСЛУГИ

ПРЕДЛАГАМЕ ЦЯЛОСТНА ОНЛАЙН ПОДДРЪЖКА ЗА МАЛКИЯ БИЗНЕС

ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Изработваме качествени и бързи уеб сайтове за малкия бизнес. Работим дистанционно за партньори от цялата страна и подхождаме със специално внимание и отговорност към всеки проект. Днес повече отвсякога бизнесът трябва да бъде там, където са клиентите – а те прекарват все повече време онлайн. Един изчистен, актуален и стойностен уеб сайт насърчава положително потребителско изживяване. Превърнете посетителите в клиенти с професионално присъствие в мрежата.

ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ

Какво правите, за да защитите инвестицията си? Необходима е непрекъсната поддръжка, за да бъде сайтът актуален и предпазен от злонамерена външна намеса. Ако имате нужда от промени или обща поддръжка на вашия сайт, ние сме готови да помогнем – или на почасова база, или с фиксиран абонамент за услуга. Ще получите спокойствие и сигурност в дигиталното пространство, както и бърза реакция при възникнал технически проблем.

ВИРТУАЛЕН АСИСТЕНТ

Виртуалните офис услуги спестяват разходи за заплати, осигуровки, болнични и отпуски. Виртуалният асистент не ангажира с предоставяне на работно място и офис техника, а плащате и ползвате услугата само когато имате конкретна необходимост. Можем да помогнем с досадните ежедневни административни задачи, за да имате повече време да развивате бизнеса си.

РЕКЛАМА

Няма смисъл да имате страхотен сайт, ако вашите потенциални клиенти не могат да го намерят. Можем да интегрираме и представим вашия бизнес по най-добрия и успешен начин в онлайн пространството. Правим рекламни кампании с оригинално изработени банери и подходящи послания за Facebook и Google, така че да сте разпознаваеми и търсени!

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Всички знаят, че социалните медии са съществена част от маркетинга на всеки бизнес – от малкия предприемач до големите корпорации, но знаете ли как да използвате ефективно този мощен инструмент? Ние следим най-новите тенденции и възможности на социалните медийни платформи като Facebook, Instagram и други специфични мрежи, за да гарантираме, че можем да въздействаме максимално на вашата целева аудитория. Ще се погрижим вашата онлайн репутация винаги да бъде на ниво!

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

Имейл маркетинг е форма на директен маркетинг, при която електронната поща се използва като средство за изпращане на рекламни послания до определена таргет група от потребители. За тази цел използваме Mailchimp – специализиран софтуер за създаване и изпращане на електронни бюлетини, рекламни материали или документи.

КОПИРАЙТИНГ И ПРЕВОДИ

Копирайтинг е професионално писане на текстове с определени цели – привличане на вниманието, предоставяне на информация и повишаване рейтинга на сайтовете в интернет търсачките (SEO оптимизирани текстове). Можем да създадем цялото съдържание за уеб сайт, да напишем специализирана статия за блог, както и въздействащо рекламно послание за социалните медии.

ПРОДУКТОВА И ФИРМЕНА ФОТОГРАФИЯ

Продуктовата фотография е инвестиция с висока възвръщаемост, защото изображенията първо привличат вниманието и правят най-силно впечатление на потребителите. Професионално направената фотография за дигитална употреба има ключова роля за популяризирането на вашия бизнес, както и за увеличаването на продажбите.

Свържете се с нас.

Ние сме готови да ви помогнем!

Благодарим за интереса към Дигитално студио Сайтмар. Свържете се с нас при въпроси за проекти, оферти или за повече информация за услугите, които предлагаме. Базирани сме в гр. София, но имаме възможност да работим в цялата страна.

Пишете ни

error: Съдържанието е защитено!