+359898550769 office@sitemar.net

ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Процесът за проектиране и изработка на уеб сайт преминава през 3 етапа

изработка на уеб сайт Сайтмар, Изработка на уеб сайт, Дигитално студио Сайтмар | Уеб дизайн и реклама

Планиране и изграждане

изработка на уеб сайт Сайтмар, Изработка на уеб сайт, Дигитално студио Сайтмар | Уеб дизайн и реклама

Тестване и стартиране

Ние предлагаме

 • Безплатна консултация
 • Уникалност – изцяло съобразяване с вашите желания за визията на сайта
 • Responsive дизайн – подходящ и за персонални компютри, и за мобилни устройства
 • Чистота на дизайна – ясна структура, удобна навигация, разбираемо поднесена информация
 • Функционалност – всеки елемент на дизайна е добре обмислен и изпълнява ефективно своята функция
 • User Friendly уеб дизайн – удобният (User Friendly) дизайн кара потребителите да се връщат отново
 • Изготвяне на съдържание – текст, снимки, банери
 • Връзки към социалните мрежи и рекламни кампании
 • Кратък срок за изработка на проекта –според броя на страниците и обема на съдържанието
 • Безплатна поддръжка на уеб сайта за първия месец след неговата изработка.
Поискайте оферта
изработка на уеб сайт Сайтмар, Изработка на уеб сайт, Дигитално студио Сайтмар | Уеб дизайн и реклама

Основни стъпки за изработка на уеб сайт

Основната дейност на Сайтмар е изработка на уеб сайтове, но нашето дигитално студио предлага всичко необходимо за успешния старт на малкия онлайн бизнес.

Консултация & Предложение

Специализирани сме в създаването на цялостни дигитални решения и визия за малкия бизнес във виртуалния свят. Работата започва с разбиране на вашите конкретни цели и проучване на конкуренцията, което ще помогне да разработим най-подходящата бизнес стратегия. Независимо дали тепърва започвате или работите от години, получаването на експертни съвети как да развиете дигитално присъствие е много полезно. Ще използваме информацията, събрана по време на консултацията, като основа на уеб сайт, предназначен да обслужва вашите конкретни цели и вашата целева аудитория.

По време на консултацията ще определим цената и срока за завършване на проекта, базирайки се на големината и сложността му. Ще бъдат взети предвид всички ваши изисквания и ще бъде уточнен предпочитания канал за бъдеща комуникация – телефон, имейл или лични срещи.

Планиране & Изграждане

Умеем да планираме, създаваме, оптимизираме и постигаме високи резултати. Разбираме колко труд и усилия са били нужни, за да развиете вашия бизнес. Ще опознаем и анализираме работата ви, за да надградим постигнатото и да направим бранда ви по-разпознаваем, което ще доведе и до по-голям успех.

След задълбочено проучване на бизнеса ви, вашата целева аудитория и онлайн присъствието на конкуренцията, ние ще предложим дизайнерска концепция и структура на сайта, специално проектирана да представи идеята ви по най-добрия начин в дигиталното пространство с облика и функционалността, които искате. След като дизайнът бъде одобрен, ще изградим уеб сайта с CMS WordPress.
Ако не разполагате с полезно съдържание и изображения за уеб страниците, ще напишем уникални текстове и ще подберем или снимаме най-подходящите изображения за вашата бизнес концепция.

Тестване & Стартиране

Когато уеб сайтът е готов, ще бъде тестван на наш локален сървър за грешки и съвместимост с най-популярните браузъри (Chrome, Firefox, Safari и Edge), както и за различни мобилни устройства. След финалното тестване и след като одобрите визията, сайтът ще бъде достъпен за разглеждане от вашите клиенти.

Вярваме, че всеки малък бизнес заслужава красив и функционален сайт, който да го направи конкурентоспособен и да повиши доверието на клиентите в него. 

изработка на уеб сайт Сайтмар, Изработка на уеб сайт, Дигитално студио Сайтмар | Уеб дизайн и реклама
изработка на уеб сайт Сайтмар, Изработка на уеб сайт, Дигитално студио Сайтмар | Уеб дизайн и реклама

Други свързани услуги

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Защо се нуждаете от онлайн магазин?

Онлайн магазините стават все по-популярно място за пазаруване с удобството си да са денонощно отворени за потребителите. С развитието на уеб технологиите, електронните магазини стават все по-добри и по-ефективни от физическите.

За кого е удобна тази услуга?

Светът се дигитализира. Потребителят също вече прекарва по-голяма част от времето си онлайн. Индустрията се развива всекидневно и предлага изключителна възможност за растеж. Ако произвеждате или продавате страхотен продукт, имате нужда от свой собствен магазин. Предимствата са неоспорими – малки разходи и огромен брой потенциални клиенти, които могат да разглеждат магазина ви от всяка точка на света и по всяко време на денонощието.

С какво можем да помогнем?

За да бъдете част от онлайн търговията ние ще ви предложим лесен за работа админ панел, от който ще добавяте, управлявате и коригирате вашите продукти. Без усилие ще обслужвате и получените заявки от вашите клиенти.

Лендинг /целева/ страница

Landing Page е уеб страница, създадена да помогне да превърнете потребителите в клиенти. Може да бъде сайт, който се състои само от 1 страница, или самостоятелна страница в по-голям сайт. Тя има една цел – представяне или продажба на продукт, услуга или събитие. Целевата страница насочва вниманието към предварително определена цел – клик, покупка, обаждане, събиране на имейли и др.

Как се стига до лендинг страница?

Вниманието на потребителя в интернет първо се привлича с текстова реклама и линк, рекламен банер, реклама в социалните мрежи и др. Когато кликне на рекламата, линкът го води именно към landing page, където може да се запознае с повече подробности за съответния продукт, услуга или събитие.

На нея има обобщена информация и най-важните връзки – бутон за регистрация, бутон за контактна връзка, бутон за покупка или подканящ към друго желано действие.

Лендинг страницата не може да замести уеб сайта. Тя има друга фокусирана цел – привличане на нови клиенти, промотиране на нов продукт или услуга и трафик към официалния сайт.

Какво включва целевата страница?
 • Предизвикващо интерес заглавие
 • Описание на проблем и предложение за решение – конкретен продукт или услуга
 • Описание на продукта или услугата
 • Цената на предлагания артикул
 • Снимки или видео материали
 • Мнения на клиенти
 • Форма за контакт 
изработка на уеб сайт Сайтмар, Изработка на уеб сайт, Дигитално студио Сайтмар | Уеб дизайн и реклама

Поискайте безплатна оферта за вашия проект

1 + 4 =

error: Съдържанието е защитено!