+359898550769 office@sitemar.net

УСЛУГИ

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ
Вземете безплатна офертаМЕСЕЧНА ПРОМОЦИЯ

Виртуален асистент за малкия бизнес - фокусирайте се върху това, което е важно за вас, ние ще се погрижим за останалото

За микро и малки фирми

Logo-Sitemar-69px

За стартиращи проекти

Ikona-krug-68px

За физически лица

С какво може да ви помогне виртуалният асистент?

  • Безплатна консултация
  • Изцяло съобразяване с вашите желания за визията на сайта
  • Responsive дизайн, подходящ и за персонални компютри, и за мобилни устройства
  • Кратък срок на изготвяне на проекта –според броя на страниците и обема на съдържанието
  • При желание от ваша страна ще се погрижим и за поддръжката на сайта, както и за добавяне на връзки към социалните мрежи и изготвяне на статии за блога
  • За популяризиране на сайта ще е нужно и присъствие в социалните мрежи – Facebook и Instagram, както и рекламни кампании в Google adwords.
Поискайте оферта

Бриф & Проучване

За да изготвим ценова оферта за изработка на сайт, е необходимо да се попълни бриф с основна информация за бизнеса и желаните за постигане цели.

Предварителна подготовка

Ако искате да разберете реалната цена за изработка на уеб сайт, имейл кампания, фирмена идентичност или други задания, ще е необходимо предварително да подготвите определена информация с основните параметри на бъдещата работа. Това се формира като бриф, т.е. детайлни изисквания за проекта, по който ще се работи.

Клиентски ресурси

Необходимо е предварително да се изясни какво ще предостави клиентът, за да се попълни съдържанието на уеб сайта: лого, слоган, текст, изображения и т.н.

Поверителност на информацията

Попълненият бриф е поверителна информация, която няма да се използва за директно публикуване в проекта или да се споделя с трети лица. 

brief-laptop
IKONA-USLUGI-1-100x100px

Какви са предимствата?

ВИРТУАЛНИЯТ АСИСТЕНТ ПЕСТИ ПАРИ!

Пестите средства и време

– Не плащате фиксирана заплата
– Не плащате болнични и не оставате без служител в най-натоварения момент
– Не губите време за обучение

Получавате професионална услуга само когато ви е необходимо

Наемането на виртуален асистент за определени задачи ви освобождава време, за да се съсредоточите върху работата, която ще спечели пари и ще разшири бизнеса ви. Винаги е по-ефективно и по-евтино в дългосрочен план да наемете външен изпълнител за задължения, за които не сте квалифицирани.

Ние можем да помогнем с:

• Административни услуги – въвеждане на данни, конвертиране на файлове, работа с документи, входяща и изходяща поща
• Създаване и публикуване на обяви и статии в социалните медии, администриране на рекламни кампании
• Офис услуги – Организиране на срещи, поддържане на работен календар, онлайн пазаруване, комуникация с клиенти и доставчици.

За физически лица

Възложете проучвания,  организиране на лични събития и почивки, онлайн покупки, плащане на сметки и всички други досадни ежедневни ангажименти при гарантирано спазване на поверителност за информацията.

Кореспонденция с институции

Изготвяне и изпращане на документи и жалби до частни и държавни институции, съдействие за форматиране на документи и снимки, поддръжка и архивиране на данни.

Организиране на личното време

С нашата услуга за напомняне и организиране на важни дати и периодични ангажименти никога няма да пропуснете семейни празници и рождени дни, сметките ви ще бъдат платени навреме и няма да мислите за резервации за ресторанти или културни събития.

Управление на електронна поща

Електронната поща стана съществена част от личната кореспонденция. Много е лесно да загубите следите на имейлите си и да се почувствате затрупани от всякакви проблеми, включително настройка, създаване на папки, преместване на спам в нежелана поща, изчистване на стари имейли… Запитайте се дали използвате конструктивно времето, което отделяте за управление на входящата си поща? Повечето хора биха си признали, че губят два пъти повече време, отколкото е оправдано, просто да преглеждат входящата си поща, за да стигнат до наистина важните имейли, на които трябва да отговорят.

Трябва ли това да отнема толкова време и нерви? Не е нужно да е така. Възложете управлението на електронната си поща на вашия виртуален асистент и оползотворете свободното си време за по-приятните неща в живота ви.

Sitemar-nachalo

Поискайте безплатна оферта за вашия проект

9 + 2 =