ЗА САЙТМАР

Добре дошли на нашия уеб сайт! Екипът ни помага и на най-малките бизнес проекти на българския пазар да станат видими в дигиталното пространство. Никога не е било по-лесно да представите своите идеи.

Изработваме оригинални уеб сайтове за малкия бизнес, който все още няма онлайн присъствие или се опасява, че е непосилно за него.

Ще се изненадате да разберете колко лесно постижимо е станало това дори за начинаещи инициативи с ограничен финансов ресурс.

НАШАТА ЦЕЛ

Дори вашата търговия или производство да върви добре, това не е достатъчно, когато конкуренцията разполага с уеб сайт, а вие все още не… На всички е известно, че днес почти няма хора, които да не потърсят първо в интернет това, което ги интересува. Възможността да се получи информация по най-лесен и удобен начин, както и да се разбере къде предлагат най-добрата цена, пести време и усилия за търсене.

Решението е само едно – фирменият сайт вече е абсолютно задължителен и ако искате клиентите ви да се увеличават, те трябва да имат актуална и леснодостижима информация за вашия бизнес по всяко време и от всяко място.

SiteMar-zel

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

За малкия бизнес е все по-трудно да устои в днешно време на конкуренцията, особено ако е неоткриваем за клиентите.

СайтМар предоставя интернет базирани услуги и дигитален маркетинг на малки фирми, които не разполагат с бюджетите и ресурсите на големите компании. Затова използваме възможно най-евтини, но качествени технологии, както и редица допълнителни услуги – неща, които не изискват много средства, а същевременно позволяват на малките фирми да имат видимост, сходна с тази на големите играчи в техния бранш.

Често задавани въпроси:

Понятието „домейн“ е превод на английската дума „domain“, което означава притежание, владение. Регистрацията на домейн дава правото на притежание на определено име за определено време. Вижте подробности тук.

Хостинг е услуга, която позволява на фирми и физически лица да публикуват уеб сайт в Интернет. Уеб хостът или доставчикът на уеб хостинг услуги е бизнес, който предоставя технологиите и услугите, необходими за уеб сайта, за да бъдат видими в Интернет. Вижте подробности тук.

Ако имате нужда от един съвет, когато стартирате или искате да подсилите бизнеса си, това е да си направите уеб сайт. Голяма част от бизнеса вече е онлайн и хората всъщност не губят време да преглеждат телефонния указател, когато търсят нещо. Вижте подробности тук.

Не се колебайте да ни зададете въпроси, свързани с вашия уеб сайт.
С нетърпение ви очакваме!

Може да ни добавите и следвате в социалните медии,
като посетите страниците ни:

Scroll to Top