Информация

Изработка на уеб сайт

SiteMar-tzeni-1

Онлайн визитка

 

Този вид уеб сайт включва до 6 страници, напр. Начална страница, За фирмата, Контакт с нас, Продукти, Услуги. Подходящ за малки и стартиращи бизнеси, които искат да предоставят информация за конкретен продукт или услуга. В цената не се включват допълнителни настройки и сложни функционалности.

Време за изработка – 2 работни седмици.

Бизнес сайт

 

Услугите се допълват с брандиране – лого, цветове и др. Брой страници – до 12. Добавят се защити и настройки, тестване върху всички популярни браузъри, контактна форма за връзка, фирмен email, карта с местоположението. Настройки за адаптивен (responsive) дизайн.

Време за изработка – 2 работни седмици.

SiteMar-tzeni-3

Онлайн магазин 1

 

Дизайн по избор, карта с местоположението на магазина, тестване върху всички популярни браузъри, мобилна версия, форма за коментари и ревюта на продуктите, създаване на фирмен email, записване за бюлетин. Цената зависи от броя на продуктите в магазина.

Време за изработка – 3 работни седмици.

Онлайн магазин 2

 

Дизайн по избор, карта с местоположението на магазина, тестване върху всички популярни браузъри, мобилна версия, форма за коментари и ревюта на продуктите, създаване на фирмен email. Оптимизация за лесно редактиране на продуктите и оптимизация за Google. Настройки за адаптивен (responsive) дизайн. Цената зависи от броя на продуктите в магазина.

Време за изработка – 4 работни седмици.

SiteMar-tzeni-5

Новинарски сайт

 

Изработка на мобилно съвместим новинарски сайт с актуален и динамичен изглед. Включва лесна за управление администрация, добавяне на неограничен брой публикации, изображения и видеоклипове, автоматично показване на ден/дата/час, вградена търсачка за ключови думи и фрази, банер система за реклами, коментари под публикациите, записване за Бюлетин, вграден SEO модул за оптимизация и др. 

Време за изработка – 5 работни седмици.

 

Поддържане на уеб сайт

SiteMar-tzeni-7

Абонаментна поддръжка Стандарт

 

Гарантира бърза реакция при възникнал проблем и мониторинг за правилна работа на сайта. Добавяне на предоставено съдържание, менюта и банери.

Поддръжка на блог – 1 статия месечно.

SiteMar-tzeni-8

Абонаментна поддръжка Бизнес

 

Гарантира бърза реакция при възникнал проблем, мониторинг за правилна работа на сайта и обновяване на софтуер. Добавяне на предоставено съдържание, менюта и банери.

Поддръжка на блог – 2 статии месечно.

Абонаментна поддръжка Перфект

 

Гарантира бърза реакция при възникнал проблем, SEO оптимизация, мониторинг за правилна работа на сайта, обновяване на софтуер. Добавяне или актуализация на текстово съдържание, менюта и банери.

Поддръжка на блог – 3 статии месечно.

Страници в социални медии

SiteMar-tzeni-9

Пакет от 10 поста

 

Включва абонаментна поддръжка на страница в социална медия и публикуване на 10 поста на месец за промотиране и/или продаване на стоки или услуги с подходящ снимков материал, комуникация с потребители.

Бонус – безплатна регистрация на страница в социална медия при сключване на договор за едногодишен абонамент.

 

Пакет от 15 поста

 

Включва абонаментна поддръжка на страница в социална медия и публикуване на 15 поста на месец за промотиране и/или продаване на стоки или услуги с подходящ снимков материал, комуникация с потребители.

Бонус – безплатна регистрация на страница в социална медия при сключване на договор за едногодишен абонамент.

 

Пакет от 20 поста

 

Включва абонаментна поддръжка на страница в социална медия и публикуване на 20 поста на месец за промотиране и/или продаване на стоки или услуги с подходящ снимков материал, целеви послания, създаване на събития, комуникация с потребители.

Бонус – безплатна регистрация на страница в социална медия при сключване на договор за едногодишен абонамент.

 

Копирайтинг, редакторски и коректорски услуги

SiteMar-tzeni-11

Създаване на съдържание – 1 страница

 

Включва създаване на съдържание на подходяща тематика, включително преводи от английски език.

Цената на услугата зависи от броя на страниците, областта на разработката и срока за изпълнение на поръчката.

 

SiteMar-tzeni-12

Редактиране на съдържание

 

Включва редактиране на съдържание.

Цената на услугата зависи от броя на страниците, областта на разработката, сложността на тематиката и срока за изпълнение на поръчката.

 

Коригиране на съдържание

 

Включва коригиране на съдържание.

Цената на услугата зависи от броя на страниците, областта на разработката, сложността на тематиката и срока за изпълнение на поръчката.

 

Заснемане на снимков материал и обработка на изображения

Заснемане
/предметна фотография/

 

Включва заснемане на снимков материал, необходим за представяне на бизнес дейността или създаване на фирмен каталог от продукти.

 

Обработка на изображения

 

Включва обработка на снимковия материал със специализиран софтуер при необходимост.

 

Scroll to Top